Aandachtig wandelen

Lopend jezelf, elkaar en de natuur ontmoeten

Op elke eerste donderdag van de maand is er een wandeling, die georganiseerd wordt door de katholieke parochie en de protestantse gemeente.
De wandeling begint om 9.45 uur in de Serre van de protestantse kerk. We wandelen een uur, zo’n 4 kilometer. De wandelaars krijgen een thema mee om het eerste half uur in stilte te overdenken.
Maar we wandelen natuurlijk met elkaar, dus ook die ontmoeting krijgt zijn plaats en we wandelen in de rijke natuur rond Groesbeek, ook die willen we met aandacht ervaren.
Rond 11.15 uur zijn we terug in de Serre, waar we weer een meditatief moment hebben: even samen stilstaan bij wat we hebben ervaren en een lichtje aansteken op de glazen Tafel in de kerk. We besluiten met koffie/thee tot 11.45 uur.
De wandelingen worden begeleid door mevrouw Ria Hopman en mevrouw Jannie Bakker.
Iedereen is van harte welkom. Het is in principe ‘vrije inloop’.

Plaats:  Serre
Datum:  vanaf  6 september 2018  iedere eerste donderdagmorgen van de maand