Aandachtig wandelen

Lopend jezelf, elkaar en de natuur ontmoeten

Op elke 1e donderdag van de maand is er een wandeling, die georganiseerd wordt door de protestantse gemeente en de katholieke parochie.
De wandeling begint om 9.45 uur in de Serre van de protestantse kerk. De wandelaars krijgen een thema mee om te overdenken. Er wordt een uur gewandeld; een kleine 5 kilometer.
Je zou kunnen zeggen: ‘wandelend stilstaan bij de zin van je/het leven’. Maar we wandelen natuurlijk ook met elkaar, dus ook die ontmoeting krijgt zijn plaats en we wandelen in de rijke natuur rond Groesbeek, dus ook die willen we met aandacht ervaren.

Rond 11.15 uur zijn we uiterlijk terug in de Serre, waarna we ook daar weer een meditatief moment hebben: even samen stil staan bij wat we hebben ervaren en een lichtje aansteken op de glazen tafel in de kerk. We besluiten met koffie/thee tot 11.45 uur.

De wandelingen worden begeleid door domina Janneke Ruijs en mevrouw Ria Hopman.
Iedereen is van harte welkom. Het is in principe ‘vrije inloop’.

Plaats: Serre
Datum: in 2018 iedere eerste donderdagmorgen van de maand.
Tijd: 9.45 11.45 uur