Kerkelijke activiteiten in het  seizoen 2017- 2018

De zomer was nog niet eens begonnen toen wij al bij elkaar kwamen om te brainstormen over winterwerkactiviteiten. IdeeŽn waren er genoeg! Maar ook veel activiteiten die echt weer Ďmoestení, soms net in een iets ander jasje.
Voor en na de films bijvoorbeeld, is er een professionele bespreking, ook samen eten voor de film begint, krijgt een vervolg. Aandachtig wandelen, een oecumenische activiteit, gaat weer door evenals Zin in pop. Parterre is voor een grotendeels vaste groep een bindend element. En zo zijn er veel meer activiteiten die een vaste plek in het programma hebben. Een compliment voor de velen die al dit werk mogelijk maken!
Het koffiedrinken na de kerkdienst krijgt af en toe een bijzonder accent. Gemeenteleden die zich inzetten voor projecten krijgen in Koffie Plus gelegenheid om kort te vertellen over doel en voortgang van hun project. Heeft u een passie waarvan u ons deelgenoot wilt maken? Dat kan! De aankondiging komt in de TOV te staan.
Ook nu hopen we weer op velen die de weg naar de Serre weten te vinden.

De activiteitencommissie:

Lenie Bakker            tel. 397 19 82