Kerkelijke activiteiten in het  seizoen 2019-2020

Vanaf mei zijn we al weer begonnen met terug kijken op het afgelopen seizoen en op grond van de ervaringen meteen weer begonnen met plannen. Alle activiteiten  waren goed bezocht en u zult dan ook een aantal vertrouwde activiteiten weer tegen komen als filmavonden, koffie plus bijeenkomsten etc. Helaas is dominee Dorst, in ieder geval voor het komend seizoen, gestopt met de boekbesprekingen. We willen nog wel proberen een alternatief te zoeken, maar bij het ter perse gaan van dit boekje hebben we nog geen alternatief. Mogelijk heeft u suggesties of kent u vanuit  ander kerken iemand die  boekbesprekingen doet. We houden ons aanbevolen.
Ook vindt u  in het boekje een overzicht van de bijzondere kerkdiensten  voor het komende seizoen en een overzicht van de  activiteiten van onze buurgemeente Heumen.
Een aantal activiteiten kunnen mogelijk tijdens het seizoen nog ontstaan. We houden u dan op de hoogte via de mail, de website, de Tov en de plaatselijke pers. Ervaring  leert ook dat van mond tot mond reclame  altijd goed werkt. Komt u naar een activiteit, dan nodigen wij u graag uit om in uw kennissenkring ook reclame te maken.
Alle activiteiten  zullen zoals u gewend bent weer plaats vinden in de kerk of in de Serre. We zien dat de Serre ook steeds meer gebruikt gaat worden voor  wekelijkse activiteiten.  Zo geven we kerk zijn steeds meer handen en voeten.  We zien u graag terug  bij de activiteiten en dank aan ieder die zich weer komend seizoen  gaat inzetten.

De activiteitencommissie:
Lenie Bakker, Pieter Peereboom, Mirjam Veenstra
Jannie Schaapman (boekje)

Alle activiteiten worden genoemd in het keuzemenu boven aan de pagina.