Adventsoptocht

Samen met de parochie en de oudercommissie van de Kabouterhoeve en Toffe BSO organiseren we in de Adventstijd een lampionnenoptocht.
De optocht is in het derde weekend van Advent op zaterdag 15 december. De kinderen mogen met hun eigen lampion om 16.45 uur naar de Cosmas en Damianus kerk komen, aan de Pannenstraat. We starten in de kerk met een mooi Adventsverhaal en lopen over het Dorpsplein via de Groes naar de protestantse kerk. In de protestantse kerk bekijken we de stal en zingen we kerstliedjes. Vervolgens is er voor alle kinderen een kopje warme chocomel en voor de ouders glühwein.
We hopen dat er weer een mooi lint van kinderen met lichtjes door het dorp trekt met voorop slagwerkers van Fanfare Wilhelmina.

Plaats: Cosmas en Damianus kerk
Datum: 15 december 2018