Adventsoptocht

Lampionnenoptocht 2020

(doorgang is afhankelijk in verband met ontwikkelingen rondom corona)

Samen met de parochie en oudercommissie van de Kabouterhoeve en Toffe BSO organiseren we al weer heel wat jaren in de Adventstijd een lampionnenoptocht.

De optocht is in het derde weekend van Advent op zaterdag 12 december. De kinderen mogen met hun eigen lampion om 16.45 uur naar de Cosmas en Damianus kerk komen, aan de Pannenstraat. We starten in de kerk met een mooi Adventsverhaal en lopen over het Dorpsplein via de Groes naar de protestantse kerk. In de protestantse kerk zingen we kerstliedjes en bekijken we de stal. Vervolgens is er voor alle kinderen een kopje warme chocomel en voor de ouders glühwein.
We hopen dat er weer een mooi lint van kinderen met lichtjes door het dorp trekt met voorop muziek.

Plaats:           Cosmas en Damianus kerk
Datum:           12 december 2020
Tijd:                16.45 uur

Heeft u een vraag of een opmerking? Stuur ons een bericht en we helpen u graag.