Adventsoptocht

Adventslampionnenoptocht 2021

De jaarlijkse optocht in Advent die de kerken van Groesbeek organiseren in samenwerking met kinderdagverblijf De kabouterhoeve zal dit jaar niet doorgaan. Toch willen we onze kerken op zaterdag 11 december wel openstellen voor gezinnen met kinderen.

In de Cosmas en Damianus zal om 17.00 u, 17.30 u, 18.00 u en om 18.30 u een Adventsverhaal verteld worden. Kinderen kunnen samen met hun ouders en met hun van huis meegebrachte lampions naar deze kerk komen en na het verhaal mogen ze zelf naar onze kerk wandelen.

Onderweg zullen ze een Engel ontmoeten met een mooie boodschap voor hen en in de Protestantse kerk aan de kerkstraat kunnen ze de Kerststal bewonderen en zal er kerstmuziek zijn.

Ten slotte krijgen alle kinderen een mooie kerstkleurplaat en wat lekkers. Geen optocht dus, maar wel individuele families die op stap kunnen gaan om de Adventstijd te ervaren.

Stichting Historische Kerk Groesbeek

Informatie over de agenda van de Historische Kerk aan de Groesbeek (HKG), maar ook informatie over verhuur van de kerk en Serre.....
Meer lezen