Het kerkhof

Vrijwilligers houden het kerkhof bij, naast groot onderhoud door een hovenier.  Bij goed weer wordt op woensdag in de ochtend door een paar enthousiaste gemeenteleden gewerkt.
Iedereen is  van harte welkom om zijn of haar steentje bij te dragen, ook al is het maar voor een enkele keer.

Er zijn drie graven van vader en zoons Reckman, die vallen onder het beheer van de Nederlandse Oorlogsgraven. Naast de toren is een stukje kerkhof met "monumentale" graven van o.a. de freules De Pesters, het familiegraf van Baron van Verschuur van Lawick van Pabst van Nijeveld en Muller Massis.

Sinds 2008 is er een speciale plek ingericht voor het bewaren van urnen.

Informatie:
Beheer: Mevr. H. Smit - Locht tel. 024-397 1463                                                 beheerder.kerkhof@pkn.groesbeek.nl
Administratie: Mevr. C.M.J.M. Verdonk - Roebbers tel. 06-5132 7953                      administratie@pkn.groesbeek.nl

kerkhof                                             urnenmuur                                      vrijwilligerswerk
Kerkhoftarieven   2018