Beleef de kerk!

Kom in de kerk op  woensdag- en vrijdagmiddag van 14:00 - 16:00u

Loop binnen, proef de sfeer, ervaar de rust en maak kennis met eeuwenoude geschiedenis.

Wij zoeken naar wat het evangelie in deze tijd betekent en naar nieuwe vormen van Ĺkerk zijnĺ om daarmee ons geloof te sterken en ook om mensen buiten onze geloofsgemeenschap te laten zien wat ons inspireert.
Deze zomer laten we dat onder andere zien tijdens onze zomerse kerk-openstelling.

Wij zijn trots op onze kerk, op onze gemeenschap en op het gebouw! De historische toren, het oudste gebouw in Groesbeek, stamt uit de 14e eeuw. De muren van de toren zijn op sommige plaatsen anderhalve meter dik. Wie weet wilt u daar meer over weten? Er is een mooie folder en sommige gastheren/vrouwen hebben de geschiedenis van de kerk als hobby en vertellen er graag nˇg meer over.

Tijdens de zomeropenstelling, die is bedoeld is om de inwoners van Groesbeek, de regio en vakantiegangers een kijkje in de kerk te gunnen, bieden wij Groesbeeks kunstenaars en muzikanten de gelegenheid om dan te exposeren, te musiceren of om een workshop te geven.
De agenda loopt van lieverlee vol. Wij houden u via deze site en Facebook op de hoogte.

Beeldend kunstenaar Ingrid Claessen exposeert. Moza´ekdeskundige Heidi de Vos exposeert ook en geeft op alle woensdagen in de maand juli een workshop moza´ek in de Serre voor deelnemers vanaf 10 jaar. Prijs: 10 euro.