Beleef de kerk!

Kom in de kerk op  woensdag- en vrijdagmiddag van 14:00 - 16:00u

Laatste open dagen in september op woensdag 5 en vrijdag 7 september, tevens geopend op zaterdag 8 september, Monumenten Dag.  Van harte welkom!

Loop binnen, proef de sfeer, ervaar de rust en maak kennis met eeuwenoude geschiedenis.

Wij zoeken naar wat het evangelie in deze tijd betekent en naar nieuwe vormen van ‘kerk zijn’ om daarmee ons geloof te sterken en ook om mensen buiten onze geloofsgemeenschap te laten zien wat ons inspireert.
Deze zomer laten we dat onder andere zien tijdens onze zomerse kerk-openstelling.

Wij zijn trots op onze kerk, op onze gemeenschap en op het gebouw! De historische toren, het oudste gebouw in Groesbeek, stamt uit de 14e eeuw. De muren van de toren zijn op sommige plaatsen anderhalve meter dik. Wie weet wilt u daar meer over weten? Er is een mooie folder en sommige gastheren/vrouwen hebben de geschiedenis van de kerk als hobby en vertellen er graag nóg meer over.