Er is veel te ontdekken aan wat we in een gelijkwaardig positie van elkaar kunnen horen en met elkaar kunnen delen.
Parterre is een samenkomen rond een aanstekelijk thema aan het einde van de zondagmiddag. In een ruime en sfeervolle omgeving steken de aanwezigen wat van elkaar op en brengen hun eigen gedachten en ervaringen in.
Na een korte inleiding bij een actueel onderwerp worden verhalen, gedachten en vragen gedeeld. Ter afsluiting is er napraten en ontmoeting met een hapje en drankje.
Ieder is welkom. Het is prettig voor de organisatie als je je tevoren aanmeldt, maar spontaan komen en/of iemand meenemen is ook prima.
De ruimte wordt door de Kerkenraad ter beschikking gesteld. We zorgen voor iets te drinken; we nodigen wie handig is in het maken van wat hapjes, van harte uit om die mee te brengen. Voor het dekken van de onkosten vragen we een bijdrage voor het drinken. Een vrije gift is ook welkom.

De werkgroep: Angeline Willemsen, Margot Vandeberg, Margreet Breukelman en Niko Raaphorst.
Contact en info:
nikoraaphorst@vodafonethuis.nl <mailto:nikoraaphorst@vodafonethuis.nl>