Ontmoeten, delen, verdiepen

Er is veel te ontdekken aan wat we van elkaar kunnen horen en met elkaar kunnen delen op de begane grond. We geven en ontvangen er rijke ervaring en aandacht.
Parterre is een samenkomen rond een aanstekelijk thema aan het einde van de zondagmiddag. In de ruime, karakteristieke en sfeervolle omgeving steken we wat van elkaar op en brengen onze eigen gedachten en ervaringen in.
Na een korte inleiding bij een actueel onderwerp worden verhalen, gedachten en vragen gedeeld. Ter afsluiting is er napraten en ontmoeting met een hapje en drankje.
Ieder is welkom. Het is prettig voor de organisatie als je je tevoren aanmeldt, maar spontaan komen en/of iemand meenemen is ook prima.
De ruimte wordt door de Kerkenraad ter beschikking gesteld. De werkgroep zorgt voor iets te drinken; we nodigen, wie handig is in het maken van wat hapjes, van harte uit om die mee te brengen. Voor het dekken van de onkosten vragen we een bijdrage voor het drinken. Een vrije gift is ook welkom.

In november was de start van het zevende seizoen.
De eerstvolgende bijeenkomst wordt te zijner tijd weer aangekondigd.

De werkgroep: Angeline Willemsen, Margot Vandeberg, Margreet Breukelman en Niko Raaphorst.
Contact en info:
nikoraaphorst@t-mobilethuis.nl <mailto:nikoraaphorst@vodafonethuis.nl>