Ontmoeten, delen, verdiepen

Nieuwe serie: Parterre is een vorm van samenkomen rond een aanstekelijk thema aan het eind van de zondagmiddag. In een ruime, sfeervolle omgeving steken we wat van elkaar op en brengen eigen gedachten en ervaringen in.

Parterre is eenvoudig van opzet. Na een korte inleiding bij het thema worden verhalen, gedachten en vragen gedeeld. En ter afsluiting is er een ontmoeting en nagesprek met een hapje en een drankje. Ieder is welkom. Het is prettig voor de organisatie als je je van te voren aanmeldt, maar spontaan komen en/of iemand meenemen is ook prima.
De ruimte wordt door de kerkenraad ter beschikking gesteld. We zorgen voor iets om te drinken; wie handig is in het maken van hapjes, nodigen we van harte uit om die mee te brengen. Voor het dekken van de onkosten vragen we een bijdrage voor het drinken. Een vrije gift is ook welkom.

In het najaar van 2019 start het zevende seizoen.

De eerstvolgende bijeenkomst wordt tzt bekend gemaakt.:
Plaats: achterin de Kerk
Datum:
Tijd: 16.00-18.00 uur
Opwarmer: door de werkgroep

De werkgroep: Angeline Willemsen, Margot Vandeberg, Margreet Breukelman en Niko Raaphorst.
Contact en info:
nikoraaphorst@t-mobilethuis.nl <mailto:nikoraaphorst@vodafonethuis.nl>