Programma rondom de zomeropenstelling Kerk aan de Groesbeek
Muziek in de kerk:
Vanaf 21 juni t/m einde Open Monumentenweekend, 15 september.
Op de vrijdagen is de kerk geopend voor gasten vanaf 14.00 uur. Voor iedereen ‘die meedoet’ vanaf 13.00 uur.

Vrijdag 21 juni : Arie Hoogendoorn/orgel - zang Tineke Rietbergen, zomerzangworkshop

Vrijdag 28 juni:  via Tineke Rietbergen en Martin Meijers. 2de uur Zang/zingworkshop.

Vrijdag 5 juli: Twan Elissen blokfluitgroep. Stefanie Achatz, Eleonore Polman, Anna Elissen.

Vrijdag 12 juli: Tineke Riebergen en via Tineke: Strijkerstrio, Martin Meijers

Vrijdag 19 juli: Tineke Rietbergen. Strijkers en zo.

Dinsdag 23 juli: Jaarmarkt Groesbeek - AP van Gelder, piano. Van 13.00 tot 15.00 uur: Korte workshops
Kennismaken met Marianne Lindner-Zaat, Qigong docent/instructeur.

Vrijdag 26 juli: orgelspel van Rob van Haarlem uit Ede

Vrijdag 2 aug: Twan Elissen blokfluitgroep/ AP  van Gelder piano.

Vrijdag 9 aug: Lisette Cillessen, piano, orgel. En zij brengt andere muzikanten mee!

Vrijdag 16 aug: Tineke Rietbergen, zang en zo. Zingworkshop vanaf 15.00 uur.

Vrijdag 23 aug Tineke Rietbergen. Zing/zang workshop vanaf 15.00 uur

Vrijdag 30 aug: Het Molenbergstrijkkwartet, Hub Meyboom

Vrijdag 6 September: Twan Elissen blokfluitgroep

Vrijdag 13 september: rep/uitvoering Tineke Rietbergen. Vanaf 15.00 uur: Zing/zangworkshop.

Zaterdag 14 september. Open monumentendag. Lisette Cillessen. Piano, orgel en andere muzikanten.

Zondag 15 september. Open Monumentendag 11.00 tot 13.00 uur Ariane Feenstra, dwarsfluit.
Daarna andere mensen die muziek maken. Vanaf 16.00 tot 17.00 uur. Concert: Tineke Rietbergen en anderen.