Wegwijs in het winterwerk van Protestantse Gemeente Heumen

Activiteiten seizoen 2018-2019

De avonden worden, in de regel, gehouden in Woonvorm De Horst, Horst 1, Malden.
Aanvang 20.00 uur, toegang gratis.

Dinsdag 25 september
Oerboek
'Het oerboek van de mens', ondertitel 'De evolutie en de Bijbel'.
Prof.Dr. Eelke de Jong en Dr. Hans van Hoogstraten vergezellen ons op de verkenning van de denkwereld van dit boek.

Woensdag 31 oktober
Kijken in de ziel.
Huisarts Linda Breuker en moraal theoloog Prof. Dr. Jan Jans (Leuven/Tilburg) willen ons gesprek in goede banen leiden.

Woensdag 23 januari 2019
Mag alles wat kan?
Henk van Straaten uit Molenhoek is gepensioneerd bioloog, die zich in zijn eigen leven en in zijn onderwijspraktijk van de vakken biologie en algemene natuurwetenschappen in deze problematiek verdiept heeft.

Dinsdag 21 februari 2018
Echtgenote van de ‘Gazan’
Mevrouw Mirjam Bloemendal is weduwe van de ‘gazan’, dat is de voorzanger in de Joodse eredienst. Deze bijeenkomst wordt gehouden in de  Antonius Abt kerk aan het Kerkplein in Malden.

Woensdag 20 maart
De doop,  in theologie en geďllustreerd met beelden uit de Middeleeuwse kunst
Koos en Trix Willemse tonen hierbij afbeeldingen uit hun rijke verzameling van afbeeldingen van de Middeleeuwse schilder- en beeldhouwkunst.

Dinsdag 9 april
God en ik
Alain Verheij (1989) is schrijver, journalist, blogger, dominee en zelfbenoemd ‘Theoloog des Twitterlands’.

Actuele mededelingen zijn te vinden op www.pknheumen.nl/winterwerk <http://www.pknheumen.nl/winterwerk>