Zin in pop

In popmuziek gaat het om levensgevoel: hoop en verlangens, sfeer en emoties. Veel popnummers geven mensen rust en troost. Het moderne levensgevoel wordt verwoord en ervaren in popsongs. Maar daarnaast verschaft popmuziek mensen ook gewoon plezier; heerlijk luisteren naar muziek en lekker meezingen. Samen zingen verbindt. Voor ons een reden om ĎZin in Popí te organiseren samen met MariŽlle Poelen, Groesbeekse muzikante en dirigente van verschillende koren.
De popmiddag is op zondagmiddag 31 maart 2019. Er wordt samen gezongen, er zijn twee interviews met bekende Groesbekers over hun mooiste poplied, er komt een popquiz en er is een gelegenheidskoor onder leiding van MariŽlle. In dit koor mag iedereen meedoen die van zingen houdt. Op twee zaterdagen vooraf aan de popmiddag wordt er een uur gerepeteerd in de kerk.

Plaats: Kerk
Datum repetities van het gelegenheidskoor:
zaterdag 16 en 30 maart 2019
Tijd repetities: 16.00-17.00 uur
Opgave voor de repetities bij Marielle Poelen:
mariellepoelen@gmail.com
Datum popmiddag: zondag 31 maart 2019