Zin in pop


Dit jaar is er voor de vierde keer Zin in Pop in onze kerk. Het wordt georganiseerd in samenwerking met kunstenares en dirigente MariŽlle Poelen.
Op zondagmiddag 19 april wordt deze muzikale en zinvolle middag gehouden en het begint om 15.00 uur. Naast het optreden van een gelegenheidskoor worden er samen popliedjes gezongen onder begeleiding van MariŽlle. Er is een popquiz en een gesprek met dirigent en oud-wethouder Theo Giesbers en Clini-prinses Esmee de Bruin over de betekenis van muziek in hun leven en over hun mooiste lied. De middag wordt afgesloten met een drankje in de Serre.

Voor deze  popmiddag wordt er ook weer een gelegenheidskoor gevormd. Iedereen die van zingen houdt, kan meedoen: hoe meer zielen, hoe meer zangvreugde. Er wordt eenmaal geoefend, een uurtje op zaterdagmiddag waarbij zoín vier popliedjes ingestudeerd worden onder leiding van MariŽlle.

De repetitie van het koor is op zaterdag 18 april van 16.00-17.00 uur in de Serre. Noten kunnen lezen hoeft niet. Voor het koor wel graag opgeven bij MariŽlle Poelen:
mariellepoelen@gmail.com

Begin april wordt beslist of Zin in Pop 2020 door kan gaan ivm met corona-virus.

protestantse gemeente te groesbeek