Parterre

 

Parterre, verdiepen op de begane grond

Parterre is sinds 2012 een vast onderdeel in het activiteitenprogramma van herfst en winter. De coronabelemmeringen hebben de reeks plots onderbroken en vertraagd. Niettemin heeft de werkgroep in oktober 2022 de draad weer opgepakt en tevens vastgesteld dat na ruim tien jaar de houdbaarheidsdatum van deze vorm van samenkomen begint te naderen.

Toch willen we niet zomaar stoppen en hebben het voornemen om in november 2023 in een wat aangepaste vorm Parterre markant af te sluiten. We willen de cartoonist Tjeerd Royaards, wellicht bij u bekend op zijn vaste maandag in dagblad Trouw, uitnodigen voor een presentatie ‘de kracht van beelden’. Een datum moet nog worden vastgesteld, en zal via de verschillende lokale media en via de TOV worden aangekondigd.

U bent dan van harte welkom voor aandachtige ontmoeting en onverwachte gedachten om dit voort te zetten met begeleiding van een hapje en drankje. Aanmelden is prettig voor de organisatie maar geen eis. Info en aanmelden: nikoraaphorst@t-mobilethuis.nl

Loes Kraaijenvanger, Margreet Breukelman, Margot Vandeberg en Niko Raaphorst.

Plaats:  Protestantse Kerk, Onder het orgel.