Aandachtig wandelen

Lopend jezelf, elkaar en de natuur ontmoeten

Op elke laatste woensdag van de maand is er een wandeling, die georganiseerd wordt door de katholieke parochie en de protestantse gemeente.

De wandeling begint om 9.45 uur in de Serre van de protestantse kerk. Er wordt ruim een uur gewandeld, zo’n 4 kilometer. De wandelaars krijgen een thema mee om het eerste half uur in stilte te overdenken. Maar ook wordt er met elkaar gewandeld, er is aandacht voor elkaar en voor de rijke natuur rond Groesbeek.

Teruggekomen bij de Serre rond 11.15u steken we een kaarsje aan en drinken een kopje koffie of thee. Er zijn geen kosten aan verbonden en aanmelden hoeft niet. Iedereen, die een uur in een rustig tempo kan lopen, is welkom.

De wandelingen worden begeleid door mevrouw Ria Hopman en mevrouw Jannie Bakker.

Plaats:       De Serre
Datum:       iedere laatste woensdagmorgen van de maand
Tijd:            9.45 -11.45 uur

Heeft u een vraag of een opmerking? Stuur ons een bericht en we helpen u graag.