Diensten

De kerkdienst is het moment waarop gelovigen samenkomen om God en elkaar te ontmoeten. Tijdens een kerkdienst luisteren de mensen naar bijbelverhalen en naar de uitleg hiervan door de predikant. Ze raken geïnspireerd door Gods woorden. Ze bidden, zingen, maken muziek en zamelen geld in voor mensen die te kort komen en voor het werk in de gemeente. Regelmatig delen ze met elkaar brood en wijn& en soms wordt er een kindje gedoopt.

U bent van harte welkom in de dienst die elke zondag om 10.00 uur in onze mooie kerk aan de Kerkstraat aanvangt. Als regel wordt er elke tweede zondag en in de zomermaanden elke tweede én vierde zondag van de maand na de dienst gezamen­Iijk koffie gedronken in de Serre, u wordt hiervoor van harte uitgenodigd.

Kinderen zijn welkom in de kerk, tijdens de overdenking mogen zij dan zelfstandig achter in de kerk bezig zijn met een knutselwerkje.

Organist A. Hogendoorn

Oecumenische dienst 4 oktober j.l. opgenomen door Omroep Berg en Dal

Voorgangers: interim-pastoor Aloys van Velthoven en domina Janneke Ruijs. Orgel: Jos Mijland Zang: Wil Wijers en Henk Janssen.
uitzending gemist

Corona maatregelen

Informatie in verband met corona
meer lezen

Geloof Hoop en Liefde

Da. Janneke Ruijs vertelt wat haar en de mensen om haar heen bezighoudt rond de thema's van geloof, hoop en liefde.
Meer lezen