Boekbespreking

Eerste boekbespreking vervalt tot nader bericht in verband met corona maatregelen

Jetty de Graaf bespreekt het boek   ' ‘t Hooghe Nest'  door Roxane van Ieperen

In ' ’t Hooghe Nest' vertelt Roxane van Iperen het verhaal van twee voorgaande bewoners van haar huis: de zussen Janny en Lien Brillenslijper. Tijdens de Tweede Wereldoorlog runden zij in dit pand een van de grootste onderduikadressen van Nederland. Samen met de onderduikers probeerde zij in ’t Hooge Nest, een villa in het Gooi, onder de neus van hun NSB-buren een zo normaal mogelijk leven te leiden.

Plaats:           De Serre
Datum:         
Tijd:                20.00 uur

Tweede en derde boekbespreking: ds. Johan Dorst

Het is ontzettend fijn u mee te kunnen delen dat ds. Johan Dorst bereid is gevonden weer twee boekbesprekingen te houden in het voorjaar van 2021. Het gaat om twee boeken van Griet Op den Beeck:

  • “Het beste wat we hebben" 
  • "Let op mijn woorden"

'Het beste wat we hebben'
Dit  is een boek over stoppen met almaar doorgaan en stil blijven staan over de complexiteit van collectief oud zeer, over hoe ver de schaduwen van het verleden reiken, over afscheid durven nemen, over de schoonheid van echte soorten samen, over wat een mens kan doen in een wereld zoals die van nu.

Plaats:           De Serre
Data:              9 februari 2021
Tijd:                20.00uur

'Let op mijn woorden'
Lise weet het niet zo goed, hoe leven gaat. Niet als ze vijftien is, maar evenmin als late twintiger. Ze vindt nochtans dat ze eigenlijk geen reden tot klagen heeft, zoals de meeste mensen die proberen sterk te zijn en het goed te doen. Dus zij gaat door, en probeert diegene te worden die ze denkt te moeten zijn.
 

Plaats:           De Serre
Data:              9 maart 2021
Tijd:                20.00uur

Contact

Heeft u een vraag of een opmerking? Stuur ons een bericht en we helpen u graag.
Neem contact op