Parterre

Het is ons voornemen om ook het achtste seizoen van Parterre te laten starten, maar we weten nog niet hoelang en hoe de RIVM-maatregelen zullen voortduren. Parterre is niet goed uitvoerbaar op 1,5 meter van elkaar. De werkgroep wacht tot het voorjaar 2021 of er dan een veilige en inspirerende bijeenkomst kan worden georganiseerd. Daarover wordt tijdig gepubliceeert via de website, de TOV en de huis-aan-huis bladen.

Parterre is een samenkomen rond een aanstekelijk thema aan het einde van de zondagmiddag. In de ruime, karakteristieke en sfeervolle omgeving achter in de kerk steken we wat van elkaar op en brengen onze eigen gedachten en ervaringen in.

Na een korte inleiding bij een actueel onderwerp worden verhalen, gedachten en vragen gedeeld. Ter afsluiting is er napraten en ontmoeting met een hapje en drankje. Ieder is welkom. Het is prettig voor de organisatie als je je tevoren aanmeldt, maar spontaan komen en/of iemand meenemen is ook prima.

De ruimte wordt door de Kerkenraad ter beschikking gesteld. De werkgroep zorgt voor iets te drinken; we nodigen, wie handig is in het maken van wat hapjes, van harte uit om die mee te brengen. Voor het dekken van de onkosten vragen we een bijdrage voor het drinken. Een vrije gift is ook welkom.

De werkgroep: Margot Vandeberg, Margreet Breukelman en Niko Raaphorst.
Contact en info: nikoraaphorst@t-mobilethuis.nl

Plaats:           achterin de Kerk
Datum:           voorjaar 2021
Tijd:               16.00-18.00 uur

Heeft u een vraag of een opmerking? Stuur ons een bericht en we helpen u graag.